RAW SRDÍČKA


Valentýn. Jééé ! :) Je před námi svátek lásky a i když já osobně moc tyhle americký svátky nijak neprožívám, říkala jsem si, že něco ve tvaru srdce v tomto období vytvořím.

Forma 12x18 (z toho jsem vykrojila 3 větší srdce)
korpus:
1 hr (150 g) datlí (namočit na půl hodiny)
1 hr (100 g) kokosu
krém:
1 hr (150 g) kešu (namočit na 2 hodiny)
1 větší hr jahod (200 g) -čerstvé nebo rozmrazené
5 pl kokosového oleje (10 rovných)

Recept je velmi snadný, ale bude se vám hodit nějaký silnější mixér. Nejdřív si rozmixujeme kokos s datlemi a natlačíme do formy (kterou je lepší mít vyloženou pečícím papírem). Část "hmoty" si můžete nechat a vykrojit z nich srdíčka na ozdobu, jako jsem udělala já. Krém uděláme stejně jednoduše, všechny suroviny jen smícháme do kupy a nalijeme na korpus. Necháme ztuhnou a pak nakrájíme, popřípadě vykrájíme srdíčka, jako jsem to udělal já. Celé jsem to ještě posypala kokosem, protože kokos umí skrýt nějaké nedostatky :D :) 

Přeji Vám hodně lásky :)







Žádné komentáře:

Okomentovat

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com